https://www.arc-en-ciel.ro/
22

ZIUA INTERNATIONALA A CITITULUI IMPREUNA

Desi este prima oara cand in Romania se sarbatoreste Ziua Internationala a Cititului Impreuna, la Scoala/Liceul Pedagogic "Anastasia Popescu" aceasta este o activitate de traditie, pe care copiii o asteapta cu bucurie. De obicei, copiii din clasele mai mari le citesc colegilor mai mici. Aşa s-a intamplat si joi, 16 februarie 2016, cand elevii clasei a IV-a "Printul Radu" le-au citit povesti si poezii colegilor din clasele pregatitoare. 

Iata  reportajul Trinitas TV despre sarbatoarea cititului impreuna la Liceul Pedagogic "Anastasia Popescu", de la acest eveniment: click aici.

La sediul din sectorul 1 al Liceului, elevii claselor I "Principesa Sofia" si a V-a "Principesa Ileana" au exersat cititul in cateva moduri ingenioase, amuzante: cititul somnoros, tremurator, cititul in hohote de ras, ori in cate si mai cate alte feluri. 

Mai mult decat atat, traditionalul schimb cultural intre generatii s-a concretizat intr-un moment deosebit: o fosta eleva a Gradinitelor "Arc-en-Ciel", acum mamica a uneia dintre Furnicute, le-a citit viitorilor scolari o poveste pe gustul lor.

Activitatile Zilei Internationale a Cititului Impreuna le-au reamintit copiilor cata bucurie aduce lectura si cat de puternica poate fi aceasta bucurie cand ea este impartasita tuturor, intr-un mod tihnit ori spectaculos, dar cu siguranta de neuitat.

 

ULTIMELE ARTICOLE
RAPORT ASUPRA ACTIVITATII DESFASURATE IN ANUL SCOLAR 2016-2017


LINK-URI UTILE
Radio Trinitas Radio Trinitas
Biblioteca Nationala a Romaniei Biblioteca Nationala a Romaniei
Institut Français Institut Français
Matricea Romaneasca Matricea Romaneasca
DELF Élève DELF Élève
Sempre Sano Catering Sempre Sano Catering
Go Kid! Go Kid!
Stiri pentru copii Stiri pentru copii
Mind Lab Mind Lab
Pap Tot Pap Tot
Savana Kids Savana Kids
Prokid.ro Prokid.ro
MNAC MNAC