https://www.arc-en-ciel.ro/
22

SARBATORIM IMPREUNA ZIUA MADRIGALULUI

 

Corul "Sfanta Elisabeta" al Liceului Pedagogic "Anastasia Popescu" va canta alaturi de celebrul cor Madrigal, in cadrului concertului aniversar de marti, 27 februarie, de la Sala Mica a Palatului. Cu ocazia acestui spectacol extraordinar vor urca pe scenă copiii din corurile înscrise în Programul Național Cantus Mundi.

 

Ziua Madrigalului este concertul aniversar dedicat memoriei maestrului Marin Constantin, care ar fi împlinit 93 de ani pe 27 februarie 2018. Madrigaliștii dirijați de Anna Ungureanu vor interpreta un program de lucrări internaționale și românești, care include și una dintre cele mai sensibile creații ale maestrului, "Cântec de leagăn". 

 

Evenimentul are loc la Sala Auditorium a Muzeului Național de Artă București (Sala Mică a Palatului), chiar de ziua maestrului, de la ora 19:00. 

 

Puteti viziona aici concertul sustinut de Corul "Sfanta Elisabeta" al Liceului Pedagogic "Anastasia Popescu" in cadrul emisiunii "Oaza de Muzica" de la Radio Romania Cultural, emisiune dedicata corurilor Cantus Mundi. Corul Liceului apare la minutul 20.10.

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1837929662947321&id=123948574345447

 

ULTIMELE ARTICOLE
RAPORT ASUPRA ACTIVITATII DESFASURATE IN ANUL SCOLAR 2016-2017


LINK-URI UTILE
Radio Trinitas Radio Trinitas
Biblioteca Nationala a Romaniei Biblioteca Nationala a Romaniei
Institut Français Institut Français
Matricea Romaneasca Matricea Romaneasca
DELF Élève DELF Élève
Sempre Sano Catering Sempre Sano Catering
Go Kid! Go Kid!
Stiri pentru copii Stiri pentru copii
Mind Lab Mind Lab
Pap Tot Pap Tot
Savana Kids Savana Kids
Prokid.ro Prokid.ro
MNAC MNAC