https://www.arc-en-ciel.ro/
22

IMAGINI DE LA LANSAREA VOLUMULUI "CIOARA" DE GEORGE TOPARCEANU, CU ILUSTRATIILE ELENEI MURARIU

Cu prilejul comemorarii lui George Toparceanu, de la a carui trecere la cele vesnice au trecut deja (la 7 mai) 80 de ani, Liceul Pedagogic "Anastasia Popescu" a fost gazda unui eveniment deosebit: lansarea volumului "Cioara", ilustrat sugestiv de artist plastic Elena Murariu. Evenimentul s-a bucurat chiar de prezenta ilustratorului, dna Elena Murariu, dar si de cea a actorului Silviu Biris: astfel, umorul si virtuozitatea stilistica a lui George Toparceanu s-au manifestat plenar, stralucit. De asemenea, si copiii Liceului au sustinut remarcabile momente lirice si muzicale (in interpretarea Corului Sf. Elisabeta). Manifestarea a fost primita cu mare bucurie, mai ales ca ideea si primele desene dupa celebra poezie a lui Toparceanu au asteptat, iata, 29 de ani (dupa marturisirea dnei Elena Murariu) pana cand acestea sa se materializeze.

In acelasi context, au fost premiati si componentii echipei de Mind Lab, cei care au obtinut Locul I la Olimpiada Nationala si care vor participa in curand la Olimpiada Internationala din Grecia.

Puteti viziona aici un scurt reportaj difuzat in cadrul emisiunii Universul Credintei de pe TVR.

Iar aici puteti vedea cateva interviuri cu personalitati implicate in acest eveniment, in cadrul emisiunii "Romania crestina" de pe Trinitas Tv

ULTIMELE ARTICOLE
RAPORT ASUPRA ACTIVITATII DESFASURATE IN ANUL SCOLAR 2016-2017


LINK-URI UTILE
Radio Trinitas Radio Trinitas
Biblioteca Nationala a Romaniei Biblioteca Nationala a Romaniei
Institut Français Institut Français
Matricea Romaneasca Matricea Romaneasca
DELF Élève DELF Élève
Sempre Sano Catering Sempre Sano Catering
Go Kid! Go Kid!
Stiri pentru copii Stiri pentru copii
Mind Lab Mind Lab
Pap Tot Pap Tot
Savana Kids Savana Kids
Prokid.ro Prokid.ro
MNAC MNAC