https://www.arc-en-ciel.ro/
22

DESCHIDEREA NOULUI AN SCOLAR 2017 - 2018

Luni, 11 septembrie 2017, Liceul Pedagogic "Anastasia Popescu" si-a deschis portile pentru un nou an scolar, intr-o atmosfera plina de entuziasm si emotie.

Sediile Liceului din sectorul 1 (cu un nou spatiu deschis aici) si sectorul 2 au fost impodobite de sarbatoare, iar copiii si parintii au fost bucurosi sa-si reintalneasca prieteni, profesori, colegi, reuniti cu totii in spiritul valoroasei familii a Scolii.

Noul inceput de an scolar a fost binecuvantat de un sobor de preoti, pentru ca fiecare elev sa se bucure de buna si cu folos invatatura, ale carei efecte benefice sa se pastreze peste ani. Parintele Florin Busuioc, Protoiereu al Protopopiatului sector 3, a transmis un mesaj tuturor elevilor Liceului: "Iata, se deschide un an nou-nout, in care voi trebuie sa fiti mai luminosi, mai frumosi si mai plini de dragoste de invatatura. Sa aveti un an binecuvantat cu totii, cu sanatate, cu bucurie, cu prosperitate si mai ales cu multa agonisire a intelepciunii."

La randul sau, dna Director general Mona Serbanescu le-a multumit parintilor, care sunt an de an alaturi de echipa profesorala in demersul pedagogic, iar copiilor le-a urat, cu caldura, "mult, mult succes, sanatate si dragoste de Dumnezeu si de invatatura!"

 

 

ULTIMELE ARTICOLE
RAPORT ASUPRA ACTIVITATII DESFASURATE IN ANUL SCOLAR 2016-2017


LINK-URI UTILE
Radio Trinitas Radio Trinitas
Biblioteca Nationala a Romaniei Biblioteca Nationala a Romaniei
Institut Français Institut Français
Matricea Romaneasca Matricea Romaneasca
DELF Élève DELF Élève
Sempre Sano Catering Sempre Sano Catering
Go Kid! Go Kid!
Stiri pentru copii Stiri pentru copii
Mind Lab Mind Lab
Pap Tot Pap Tot
Savana Kids Savana Kids
Prokid.ro Prokid.ro
MNAC MNAC