https://www.arc-en-ciel.ro/
22

CORUL "SFANTA ELISABETA" PARTICIPA LA CONCURSUL CANTUS MUNDI

 
Dupa ce, pe 27 februarie, a cantat impreuna cu Madrigalul in cadrul concertului aniversar, Corul "Sfanta Elisabeta" al Liceului Pedagogic "Anastasia Popescu" va participa la concursul de interpretare corala  Cantus Mundi. Clipul cu care Corul nostru s-a inscris in concurs poate fi vazut si votat aici.
 
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1731984083528115&id=386776528048884
 
 

În perioada 10-11 martie 2018 toată comunitatea Cantus Mundi este invitata să-și exprime preferințele printr-un like la videoclipurile publicate. Premiul cel mare va fi acordat de către un juriu, iar cele mai populare 10 înregistrări - conform aprecierii publicului din mediul virtual - vor fi răsplătite cu pianine portabile, utile la repetiții, și tablete pentru citit partiturile.
 
Pe 12 martie 2018, la 00:01, va fi anuntat marele câștigător. Juriul concursului este format din dirijorii Corului Madrigal - Anna Ungureanu (dirijor principal) și Cezar Verlan (dirijor secund) - și directorul programului Cantus Mundi - Leila Popovici. Criteriile de care se va ține cont în jurizarea videoclipurilor înscrise în competiție sunt interpretarea, acuratețea intonațională și mișcarea scenică. Marele Premiu, acordat în urma jurizării, este o sesiune profesionistă de înregistrari audio. 
Va multumim pentru sprijinul nepretuit pe care ni-l oferiti intotdeauna!
ULTIMELE ARTICOLE
RAPORT ASUPRA ACTIVITATII DESFASURATE IN ANUL SCOLAR 2016-2017


LINK-URI UTILE
Radio Trinitas Radio Trinitas
Biblioteca Nationala a Romaniei Biblioteca Nationala a Romaniei
Institut Français Institut Français
Matricea Romaneasca Matricea Romaneasca
DELF Élève DELF Élève
Sempre Sano Catering Sempre Sano Catering
Go Kid! Go Kid!
Stiri pentru copii Stiri pentru copii
Mind Lab Mind Lab
Pap Tot Pap Tot
Savana Kids Savana Kids
Prokid.ro Prokid.ro
MNAC MNAC