https://www.arc-en-ciel.ro/
22

CONCURSUL DE ARTE PLASTICE SI DECORATIVE, EDITIA A XIV-A

Dragi elevi, parinti si dascali,

 

     Va invitam la cea de a XIV-a editie a Concursului de Arte Plastice si Decorative organizat de Liceul Pedagogic Ortodox "Anastasia Popescu", Asociatia "Gradinitele Arc-en-Ciel" si Asociatia "Scoala Anastasia Popescu", in parteneriat cu Art(h)é -  Galeria Copiilor si Radio Trinitas, care va avea loc in zilele de vineri,11 si sambata, 12 mai 2018.

     Pentru prima data in istoria concursului nostru, tinand cont de dificultatea si profunzimea tematicii principale (Unirea cea Mare in inima urmasilor), editia de fata propune teme diferite pentru participanti, in functie de varsta, dupa cum urmeaza:

  • Participantii din categoriile A1, A2, B1, B2 (prescolarii si elevii pana la clasa a IV-a) vor aborda un subiect incadrat temei secundare, Povesti romanesti.
  • Participantii din categoriile B3 – B6 si C1 – C4 (elevii de la clasa a V-a in sus) vor aborda un subiect incadrat temei principale, Unirea cea Mare in inima urmasilor.

Cu mentiunea ca jurizarea nu se va face diferentiat pe teme, elevii din categoria B2 (clasele a III-a si a IV-a) pot aborda, la alegere, oricare dintre cele doua teme, dar participantii din categoriile B3-B6 si C1-C4 nu pot aborda tema secundara.

 

      Vineri, 11 mai 2018, in sediul Gradinitelor “Arc-en-Ciel” din str. Ion Heliade Radulescu nr. 18 (reper: Parcul Obor – Str. Avrig), incepand cu ora 10.30, se desfasoara concursul pentru prescolari (categoriile de varsta A1 si A2).

      Sambata, 12 mai 2018in sediul Liceului Pedagogic Ortodox "Anastasia Popescu" din str. Zborului nr. 7-9 (zona Piata Unirii – Biserica Sf. Mina), de la ora 10.00, sunt invitati sa participe scolarii de la clasa pregatitoare pana la clasa a XII-a (categoriile B) si elevii Liceului „N. Tonitza”de la clasa a V-a pana la clasa a XII-a (categoriile C).

      Pentru luarea in evidenta si ocuparea locului in salile de lucru, participantii sunt asteptati cu o jumatate de ora inaintea demararii concursului.

      Cu rugamintea de a preciza acest lucru in formularul de inscriere, participantii se pot prezenta la concurs in oricare dintre zile, indiferent de categoria in care se incadreaza.

      Parintii sunt asteptati la traditionalul Art Café, unde se pot alatura celor mici in demersul artistic.

 

     Inainte de a completa formularul de inscriere, va rugam sa parcurgeti cu atentie Regulamentul concursului. Toate documentele necesare sunt atasate acestui articol. Pentru completarea formularelor de inscriere direct in calculator, puteti folosi functia Fill & Sign.

      Inscrierile se pot face la aceasta adresa de e-mail (fundatia@sfmaria.ro) sau direct la sediile precizate mai sus, pana joi, 10 mai 2018 iar pentru orice alte detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon 0722 805 777 sau prin e-mail.

 

Concursul de Arte Plastice si Decorative, editia a IV-a

Formular de inscriere PRESCOLARI - CNAPD2018

Formular de inscriere SCOLARI - CNAPD2018

Formular de inscriere TONITZA - CNAPD2018

 

 

Va asteptam cu drag!

 
Liceul Pedagogic Ortodox "Anastasia Popescu"
Gradinitele "Arc-en-Ciel"

Acreditate de Ministerul Educatiei
Asociate UNESCO

Sector 2:

Str. Traian nr. 160
Str. Zborului nr. 7-9
Str. Popa Nan nr. 47B

tel.: 021 252 46 65
Str. I.H.Radulescu nr. 18 
tel.: 021 252 23 87
fax: 021 252 70 82

Sector 1:

Str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46A 
Blvd. Ficusului nr. 38A

tel.: 0737 518 370 

 

ULTIMELE ARTICOLE
RAPORT ASUPRA ACTIVITATII DESFASURATE IN ANUL SCOLAR 2016-2017


LINK-URI UTILE
Radio Trinitas Radio Trinitas
Biblioteca Nationala a Romaniei Biblioteca Nationala a Romaniei
Institut Français Institut Français
Matricea Romaneasca Matricea Romaneasca
DELF Élève DELF Élève
Sempre Sano Catering Sempre Sano Catering
Go Kid! Go Kid!
Stiri pentru copii Stiri pentru copii
Mind Lab Mind Lab
Pap Tot Pap Tot
Savana Kids Savana Kids
Prokid.ro Prokid.ro
MNAC MNAC