https://www.arc-en-ciel.ro/
22

CEA MAI MARE LECTIE A LUMII, UN EVENIMENT ORGANIZAT DE YOUTH SPEAK FORUM

Pe 8 noiembrie, în intervalul orar 13.00 - 14.00, va avea loc Cea Mai Mare Lecție a Lumii, organizată de AIESEC Romania.

Participarea la eveniment a Liceului Pedagogic „Anastasia Popescu” se concretizează prin implicarea a 13 clase (de la clasa I la a VI-a), precum și a 52 de voluntari.

 

 

Generațiile tinere reprezintă viitorul fiecărei națiuni, implicit al intregii lumi. La marcarea celor 100 de ani de România, Youth Speak Forum iși propune să aducă în discuție un subiect important pentru țara noastră, și anume puterea și implicarea tinerilor în dezvoltarea societății românești.

 

Astfel, pe 8 Noiembrie 2018, în cadrul evenimentului Youth Speak Forum, un Spatiu de Acțiune ce va avea loc în mijlocul zilei, între 13:00 și 16:00 în 100 de clase din școlile din București sau din jurul Bucureștiului. 6 voluntari studenți vor intra în fiecare clasă și le vor preda copiilor despre cele 3 Obiective de Dezvoltare Durabilă prin jocuri și activități practice. World's Largest Lesson este o inițiativă a Națiunilor Unite menită să educe noua generație despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă și să îi îndemne să ia acțiune. Obiectivele pe care se vor axa lectiile sunt Educația Calitativă, Pace și Instituții Puternice și Acțiune Climatică. Au fost  alese tocmai aceste obiective deoarece sunt cele mai relevante pentru România în momentul de față.

 

 

ULTIMELE ARTICOLE
RAPORT ASUPRA ACTIVITATII DESFASURATE IN ANUL SCOLAR 2016-2017


LINK-URI UTILE
Radio Trinitas Radio Trinitas
Biblioteca Nationala a Romaniei Biblioteca Nationala a Romaniei
Institut Français Institut Français
Matricea Romaneasca Matricea Romaneasca
DELF Élève DELF Élève
Sempre Sano Catering Sempre Sano Catering
Go Kid! Go Kid!
Stiri pentru copii Stiri pentru copii
Mind Lab Mind Lab
Pap Tot Pap Tot
Savana Kids Savana Kids
Prokid.ro Prokid.ro
MNAC MNAC