https://www.arc-en-ciel.ro/
22

BUCURIA DARURILOR - O CARTE PENTRU COPII, INTRU BUCURIA NASTERII LUI HRISTOS

Chiar inainte de Sarbatoarea Nasterii Mantuitorului, pe 21 decembrie 2016, a fost lansata o carte special gandita pentru copii de prof. Monica-Valentina Serbanescu si ilustrata de Cristina Ionescu-Berechet: "Bucuria darurilor", o carte menita sa aduca mai aproape de copii bucuria nasterii lui Iisus Hristos. Volumul apare intr-o prezentare bilingva, romana-franceza.

Lansarea a avut loc la Liceul Pedagogic „Anastasia Popescu” (sediul din str. Zborului nr. 7-9), cu participarea celor care s-au implicat in aparitia acestei carti: Cristina Ionescu - Berechet (cea care a reusit minunatele desene ale cartii, pe care micutii urmeaza sa le coloreze), Ani-Eliza Busuioc (careia i se datoreaza exceptionala diortosire a cartii), alaturi de care au fost prezenti Narcisa-Mihaela Cada, Ana Pascu, Ioan Mihaescu si pr. Stefan Gherasim.

"Gandita ca o carte de colorat, lucrarea ofera celor mici, dar si celor mari, icoanele Nasterii Mantuitorului pe care le vor purta in suflet toata viata, insotite de textele Scripturii; astfel, Cuvantul lui Dumnezeu ii poate deveni familiar copilului inca de la o varsta frageda.", a spus prof. Monica Serbanescu, Presedinte - Director General al Liceului Pedagogic Ortodox "Anastasia Popescu".

Cu ocazia acestui eveniment, corul "Sfanta Elisabeta" al Liceului (dirijor prof. Gratiela Popescu) a sustinut un concert de colinde vechi, romanesti.

 

 

ULTIMELE ARTICOLE
RAPORT ASUPRA ACTIVITATII DESFASURATE IN ANUL SCOLAR 2016-2017


LINK-URI UTILE
Radio Trinitas Radio Trinitas
Biblioteca Nationala a Romaniei Biblioteca Nationala a Romaniei
Institut Français Institut Français
Matricea Romaneasca Matricea Romaneasca
DELF Élève DELF Élève
Sempre Sano Catering Sempre Sano Catering
Go Kid! Go Kid!
Stiri pentru copii Stiri pentru copii
Mind Lab Mind Lab
Pap Tot Pap Tot
Savana Kids Savana Kids
Prokid.ro Prokid.ro
MNAC MNAC