https://www.arc-en-ciel.ro/
22

AUR SI BRONZ, MEDALII OBTINUTE LA OLIMPIADA INTERNATIONALA DE MIND LAB

Echipa de Mind Lab a Liceului Pedagogic „Anastasia Popescu”, ce tocmai a obtinut a noua oara titlul de campioana nationala, s-a intors de la Olimpiada Internationala de Mind Lab din Grecia (Creta, 12 - 14 iunie) cu un palmares deosebit : o medalie de aur (Simona Luzi la jocul Octi), o medalie de bronz (Teodor Martinescu la jocul Abalone) si Locul 4 mondial in clasamentul pe echipe!

Echipa castigatoare a fost formata, in acest an, din elevii: Raluca Luzi (cl. a VI-a "Printul Stefan"), Cristian Dragusanu (cl a V-a "Printul Constantin"), Luca Martinescu (cl a IV-a "Printul Radu") si Teodor Martinescu (cl a III-a "Marica Doamna"). 

 

Performanta deosebita a echipei Liceului decurge din preocuparea continua pentru dezvoltarea timpurie a abilitatilor strategice ale copiilor: cursurile de Mind Lab   incep inca din timpul nivelului preprimar, in cadrul Gradinitelor "Arc-en-Ciel"si continua in ritm sustinut in timpul nivelului primar si gimnazial. Astfel, in cei 10 ani de cand ansamblul de jocuri Mind Lab a fost implementat in tara noastra, echipa Scolii “Anastasia Popescu” a castigat intotdeauna Olimpiada regionala, de 9 ori Olimpiada Nationala, in anul 2013 a obtinut titlul de vicecampioana mondiala Mind Lab, la Olimpiada Internationala din Austria iar în 2016 - locul 3 si medalia de bronz la Olimpiada Internationala de la Halkidiki!

In toti cei 10 ani, de cand se organizeaza Olimpiada in tara noastra, copiii au fost antrentati exemplar de prof. Ana Maria Gheorghiu, trainer Maind Lab la Gradinitele "Arc-en Ciel" si la Liceul Pedagogic "Anastasia Popescu".

 

ULTIMELE ARTICOLE
RAPORT ASUPRA ACTIVITATII DESFASURATE IN ANUL SCOLAR 2016-2017


LINK-URI UTILE
Radio Trinitas Radio Trinitas
Biblioteca Nationala a Romaniei Biblioteca Nationala a Romaniei
Institut Français Institut Français
Matricea Romaneasca Matricea Romaneasca
DELF Élève DELF Élève
Sempre Sano Catering Sempre Sano Catering
Go Kid! Go Kid!
Stiri pentru copii Stiri pentru copii
Mind Lab Mind Lab
Pap Tot Pap Tot
Savana Kids Savana Kids
Prokid.ro Prokid.ro
MNAC MNAC